Politica Retur

Potrivit art. 9 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34 din 04 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, dumneavoastra in calitate de consumator aveti dreptul sa notificati in scris compania PARTENER ca va retrageti din contract, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intrati în posesia fizică a produsului.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cea de livrare standard oferita de noi, nu mai târziu de 14 zile de la data la care intrăm în posesia produsului / produselor returnate de către Dvs... Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.

Vom efectua rambursarea la data la care primim înapoi produsul pentru a verifica faptul că acesta nu este deteriorat si nu prezintă semne de uzură, respectiv nu a fost folosit și nu i-a fost desprinsă eticheta aplicată de noi.

Produsul poate fi returnat numai dacă este in aceleași condiții in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezintă semne de uzură, respectiv nu a fost folosit și nu i-a fost desprinsă eticheta.

Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produsului.

Expediaţi produsul în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsul este trimis înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Procedura de returnare a produselor:


Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Dumneavoastra in calitate de consumator suportati doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Operatorii noștri va vor oferi suport in alegerea modalității de returnare si vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Adresa la care se vor returna produsele este : București, str. Anton Bacalbașa nr. 20H, et. 2, ap. 4, sector 4.

Settings

Share

Menu